Корпоративна општествена одговорност (ООП)

Долго време, SYUAN отсекогаш верувал дека траен успех може да се изгради само врз основа на одговорни деловни практики.Ја гледаме општествената одговорност, одржливоста и деловната етика како дел од нашата деловна основа, вредности и стратегија.

Тоа значи дека ќе работиме со нашиот бизнис во согласност со највисоките деловни етика, општествена одговорност и еколошки стандарди.

Деловна етика

Искрено ги почитуваме нашите клиенти и нашите вработени.Погрижете се секогаш да постапуваме на етички и правен начин, да ги земеме предвид идеите на другите и активно да споделуваме информации за да инспирираме доверба и да промовираме соработка.

Кога се соочуваме со предизвици или проблеми, ние инсистираме да го решиме проблемот суштински со ентузијазам и трудољубивост и да градиме долгорочни односи со поврзување на вистинските луѓе, капитал и можности.Ние се фокусираме на создавање понудени резултати за нашите клиенти и вработени.

Социјална одговорност

Нашата цел за општествена одговорност е да ги забрзаме позитивните општествени промени, да придонесеме за поодржлив свет и да им овозможиме на нашите вработени, заедници и клиенти да процветаат денес и во иднина.Ја користиме нашата единствена експертиза и ресурси за да постигнеме влијателни резултати.

Нашата компанија обезбедува можности за кариера и професионален развој и врски за сите вработени.Покрај тоа, нашиот тим отсекогаш бил во здрава конкуренција.Заедно растеме и се почитуваме во ова големо „семејство“.Со создавање средина каде што сите се вреднуваат, придонесите се препознаваат и се даваат можности за раст, ние редовно организираме активности за градење тим за да ги откриеме светлите точки на вработените и да ги охрабриме.Обезбедувањето дека сите наши вработени се чувствуваат ценети и почитувани е наша вера.

23232

Одржливост на животната средина

Одржливото производство е основниот принцип на нашата компанија.Инсистираме на минимизирање на влијанието врз животната средина.Од синџирот на снабдување и производствениот процес до обуката на вработените, формулиравме строги политики за намалување на губењето материјали и енергија.Ги проверуваме сите фази на синџирот на снабдување за да го минимизираме негативното влијание врз животната средина.


Време на објавување: 25.08.2021

Испратете ни ја вашата порака: